TeamAureaGroup
Aurea-Group-ajankohtaista-meilla-tapahtuu-tyopaikkaruokala-Lounasruokala-Kirsikka_kankaanpaa-Pitoriihi_poytya-TeamAurea-3

Fiksu firma ja lounasetu työntekijöille

Työkavereiden kanssa on kiva lounastaa yhdessä ja kahvitauollakin juttu luistaa. Vaan ei aina, joskus omat eväät ovat parhaat eväät eikä samojen patojen äärestä löydy mitään makuhermoja kutkuttavaa. Työpaikkaruokailu toteutetaan monella tapaa. Toiset syövät työpaikan kahviossa ateriapalvelusta tilattua annosta, toiset samassa talossa sijaitsevassa lounasravintolassa. Kahvion jääkaapissa säilyy kotiruoka eväsrasioissa jos ei muiden emäntien laittama ateria ole saatavilla tai muuten vaan pitää omista keitoksista enemmän.
“Leipä miehen tiellä pitää” on vanha sanonta, jota pitää hieman nykyaikaistaa. Pelkkä leipä ei aina kaikille vatsoille sovi ja yhtä hyvin matkassa on miehiä kuin naisia. Aurea Groupilla työpaikkaruokailu tarjotaan kaikille halukkaille ravintoetuna, jonka arvo on voimassaolevien säännösten mukainen.

Kankaanpäässä Lounasruokala Kirsikka konepajan yhteydessä

Aurea Steelin kanssa samassa rakennuksessa on viehättävä Lounasruokala Kirsikka, jonka menu on rakennettu kotiruokapohjalta. Sijainti on ihanteellinen, lounastauko riittää hyvin syömiseen eikä matkaan kulu aikaa. Tämä työmaaruokalaksikin kutsuttu Kirsikka on toki avoinna kaikille kankaanpäälaisille, jotka arvostavat kotimaista lähiruokaa. Tarjolla on sopivasti vaihtoehtoja, joita voi tilata myös noutoruokana. Lounasruokalassa on viihtyisä tunnelma ja osaava henkilökunta palvelee myös englannin ja puolan kielellä.

» https://lounasruokalakirsikka.fi/

Pöytyällä Pitoriihi toimittaa lounaan työpaikalle

PKP Machiningillä lounas syödään vaikka omassa kahviossa ja annoksen voi tilata suoraan työpaikalle ateriapalvelusta. Arkilounas toimitetaan lämpöpakkauksissa perille asti, leivät ja jälkiruuat mukana. Vaihtuva menu löytyy kätevästi facebookista. Samoin kuin Kankaanpäässä lounasruokala Kirsikka, Pöytyän Pitoriihi tarjoaa myös juhlien ja pitojen ruokapalvelua. Yritys toimittaa vaikka täytekakun kahvitauolle, jos työporukalla juhlitaan mitä vaan pikkujuhlia, syntymäpäiviä tai uutta työkaveria.

» https://www.pitoriihi.fi

Tekstit: Raija Sundgrén

Avoimet työpaikat