TeamAureaGroup
Aurea-Group-tyopaikkana-TeamAurea-1

Töissä Kankaanpäässä tai Pöytyällä

Ehdoton tavoitteemme on tyytyväinen asiakas ja siksi on tärkeää, että myös työntekijät ovat tyytyväisiä. Pidämme huolta työntekijöistämme. Tarjoamme mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen ja työskentelyn huippu työvälineillä ja uusimman teknologian mukaisilla metallintyöstökoneilla. Jokaisella on mahdollisuus uralla etenemiseen modernissa konepajaryhmässä. Haluamme kuulla työntekijöidemme mielipiteitä ja uusia ideoita, teemme töitä yhdessä ollaksemme ylpeitä saavutuksistamme.

Tarjoamme laajat työterveyspalvelut, työturvalliset olosuhteet ja viihtyisän työilmapiirin.
TeamAurealla on hyvä asenne ja joustavassa organisaatiossamme asioita tehdään yhdessä rennolla ja ripeällä otteella.

Tervetuloa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Kankaanpäähän tai Pöytyälle. Voit olla työssä myös yrittäjäpohjaisesti. Autamme sinua asunnon järjestämisessä, tuemme kumppanisi työllistymistä ja koko perheen viihtyvyyttä paikkakunnalla. TeamAurea ei ole vain ryhmä työtä tekeviä kavereita vaan työkavereita, jotka tukevat toinen toisiaan.

Aurea-Group-tyopaikkana-Kankaanpaa-aly-taide-ja-hyvinvointi-asuvat-meilla-2

Tervetuloa Kankaanpäähän

Kankaanpää on monipuolinen matkailukaupunki, kaunis taajama Säkylässä entisen Köyliön kunnan alueella. Kankaanpää tarjoaa paljon mukavaa menoa ja touhua lapsille, nuorille ja perheille.

Kankaanpäähän on hyvät tieyhteydet, sillä sen läpi menee Säkylästä alkunsa saava ja Vuorenmaalle päättyvä Yhdystie 2044. Sieltä saa alkunsa myös Valtatie 12:lle menevä Yhdystie 2131. Esim. Porin ja Kankaanpään välinen etäisyys linnuntietä mitattuna on 48 kilometriä ja autolla 56 kilometriä. Isompaan kaupunkiin ostoksille, rientoihin ja tapahtumiin pääsee siis alle tunnissa eikä työmatkakaan ole liian pitkä, jos asut Porissa.

Koulut ja harrastukset Kankaanpäässä

Kankaanpäässä on 7 eri alakoulua, joista 2 keskustassa ja 5 muissa kaupunginosissa ja kylillä. Yläkouluja on kaksi. Ammatillista koulutusta tarjoaa esim. Kankaanpään opisto ja Sataedu.

Kankaanpään Maila pelaa tunnetusti Superpesistä ja yleensä suosittuja liikuntalajeja ovat pesäpallo, jalkapallo, koripallo, jääkiekko, agility ja toko.
Kankaanpää Areena sijaitsee Kankaanpään keskustassa, urheilupuistossa, jossa on muun muassa uimahalli, jalkapallokenttä, jäähalli ja yleisurheilukenttä. Monipuolista vapaa-ajan tekemistä edustaa esim. Kankaanpään Koiraharrastajat, partiolaiset ja vaikka mitä muuta.

» Kankaanpään kaupungin yleisesite (.pdf)
» www.visitkankaanpaa.fi


Tervetuloa Pöytyälle

Pöytyän kunta sijaitsee kulttuurimaisemassa Varsinais-Suomessa naapureinaan Aura, Eura, Koski Tl, Lieto, Loimaa, Marttila, Mynämäki, Oripää ja Säkylä. Pöytyä tarjoaa perheille lapsilähtöisiä palveluja luonnon keskellä. Kun haluat lähteä lomamatkalle junalla tai lentäen, Pöytyältä Turkuun lentoasemalle ja koko Suomen rataverkostoon on n. 40 km, reipas puoli tuntia. Nopea työmatka taittuu paitsi Turusta myös Huittisista 50 km, Loimaalta 30 km.

Koulut ja harrastukset Pöytyällä

Pöytyän kunnan asukkaista noin puolet asuvat taajamassa, puolet aktiivista kylätoimintaa harrastavissa kylissä haja-asutusalueella. Alueella on kolme 1-9 luokan peruskoulua ja yksi lukio.
Lähimmät ammatilliset oppilaitokset ovat Loimaalla, Salossa ja Turussa.

Haukkavuoren maastoliikuntakeskuksessa kiertelee viisi km valaistua kuntorataa. Latujen kunnossapidosta vastaa yleisurheiluseura on Pöytyän Urheilijat, joka järjestää liikuntamahdollisuuksia lapsille ja aikuisille. Haukkavuoressa on myös 18 väylän frisbeegolf-rata. Kisariihessä on iso palloilu- ja monitoimisali mm. futsal- ja salibandyharrastukseen. Pöytyällä vaikuttaa iso joukko urheiluseuroja mm. hevosurheilun, painin, jalkapallon ja moottoriurheilun parissa.

» www.poytya.fi

Tekstit: Raija Sundgrén

Avoimet työpaikat